Een harde schijf die wordt beschermd door BitLocker decrypten

Gebruikers kunnen een schijf decrypten met behulp van het besturingssysteem (de functie BitLocker uitschakelen). Daarna vraagt Kaspersky Endpoint Security de gebruiker om de schijf opnieuw te encrypten. Kaspersky Endpoint Security vraagt om de schijf te encrypten, tenzij u schijfdecryptie in het beleid inschakelt.

Een door BitLocker beveiligde harde schijf decrypten via de Beheerconsole (MMC)

Een met BitLocker versleutelde harde schijf decrypten via de webconsole en de cloudconsole

U kunt de tool Versleutelingsmonitor gebruiken om het proces voor schijfversleuteling of decryptie op de computer van een gebruiker te regelen. U kunt de tool Versleutelingsmonitor uitvoeren vanuit het hoofdvenster van het programma.

Versleutelingsmonitor